Som especialistes en l'especejament de porc a maquila. Elaborem el producte dels nostres clients seguint les fitxes tècniques que ens proporcionen.

Empresa

Som una empresa amb seu a Manlleu, província de Barcelona.


A l'inici, l'activitat de la nostra empresa era l'elaboració d'embotits frescos, però la realitat del mercat ens va fer evolucionar fins a ser una sala d'especejament de carn de porc.

Per poder dur a terme la nostra activitat, comptem amb una plantilla de professionals especialitzada i formada en les correctes pràctiques higièniques i de manipulació d'aliments.

El nostre equip estar format per un centenar de persones que treballen en les millors condicions laborals i de formació per formar una empresa que dins dels límits de la seva mida està involucrat en les necessitats dels seus clients nacionals i internacionals.

Instalaciones

En una superfície de 1200m2 disposem d'una sala de producció amb refrigeració, emmagatzematge de producte refrigerat i túnel d'ultra congelació. Les nostres instal·lacions compleixen amb la totalitat dels requisits higiènic-sanitaris i amb la normativa actual vigent.

Per adaptant-se a les necessitats que puguin tenir els nostres clients, disposem de diferents eines i maquinària de tall que ens permet elaborar el producte a mida segons les exigències de mercat.