Servei maquila

Oferim la possibilitat d'elaborar qualsevol tipus de producte acabat, ja sigui a partir de la canal com de qualsevol altre tipus de peça. El nostre servei inclou talls primaris, desossat, polit i el retall de carn del seu producte

Producció pròpia

Elaborem, emmagatzemem i distribuïm sota comanda qualsevol part de l'especejament del porc, així com magres de diferent qualitat, des del magre d'espinada al magre d'extracció mecànica. Avui en dia estem autoritzats per a l'exportació de carn fresca a països com el Japó, la República de Sud- Àfrica i Corea del Sud. Disposem de el nivell 3 de certificació ASE

Exportació

La nostra empresa disposa d'un procediment implantat d'autocontrol específic per a l'exportació. A continuació es detallen els països per als quals estem inclosos en les seves llistes d'establiments autoritzats.

Filipines | Japó | Mèxic | Sud-àfrica | Singapur | Vietnam

SERVEI DE TRANSPORT

Disposem d'un servei de logística diari que permet repartir les carns fresques i congelades als nostres clients nacionals amb el millor servei i puntualitat, i setmanal a nivell internacional.

Per poder aconseguir-ho disposem de la nostra pròpia flota de camions i treballem amb transportistes locals homologats pel nostre sistema de qualitat per obtenir un COMPROMÍS DE CONTROL DE TRANSPORT.