Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Sobre nosaltres

Som una empresa d’origen familiar amb més de 20 anys d’experiència en la producció de carn de porc. La nostra planta de producció està situada a la localitat de Manlleu, província de Barcelona.

A l’inici, l’activitat de la nostra empresa era l’elaboració d’embotits frescos, però la realitat del mercat, ens ha fet evolucionar fins a ser una sala d’especejament de carn de porc.

Som especialistes en l'especejament de carn de porc a maquila. Elaborem el producte dels nostres clients seguint les fitxes tècniques que ens proporcionen.

Per poder portar a terme l’activitat, contem amb una plantilla especialitzada i formada en les correctes pràctiques higièniques i de manipulació d’aliments.
Magatzem carn de porc congelada

Producció

Tenim capacitat per emmagatzemar i elaborar més de 700 canals de verra o 1000 canals de porc.

Veure més
Sistema de qualitat en l'especejament porcí

Sistema de gestió de la qualitat

Controlem totes les fases del procés productiu i apostem per la seguretat alimentària com a eina de treball. Ens exigim al màxim per obtindre una qualitat òptima i oferir el millor servei als nostres clientes: Qualitat.

Veure més
parts porcines

Traçabilitat

Podem garantir la traçabilitat dels productes processats a les nostres instal·lacions (certificació CALITAX).

Veure més

Noticies